Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Decapant pentru exterior Restore-X Exterior Finish Remover

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Restore-X Exterior Finish Remover (produs decapant pentru exterior)

Acesta este un produs profesional care înlătură baițurile semi-transparente sau lacurile de lemn oxidate. Redă culoarea naturală a lemnului fără efectul de albire.Pur și simplu aplicați,așteptați și clătiți.Cu formula sa densă este ideal pentru aplicații pe verticală sau orizontală cum ar fi garduri sau pereți laterali.

RESTORE-X Exterior Finish Remover (EFR) este ideal pentru înlaturarea vopselelor degradate sau a baițurilor de exterior.

Acesta este conceput pentru a oferi o alternativă sigură , rapidă și economică la metodele convenționale de preparare a suprafețelor . RESTORE - X EFR va curăța și elimina învelișurile deteriorate . Unele vopsele care nu sunt deteriorate , în special emailurile pentru pardoseli și verande cât și anumite vopsele pe bază de latex cu acril , nu vor putea fi îndepărtate . Este perfect pentru rame de ferestre , balustrade , jaluzele , jgheaburi , cornișe , mobilier pentru terasă și pereți laterali .

RESTORE - X EFR este , de asemenea, excelent pentru pregătirea suprafețelor de aluminiu . Aceasta va elimina praful și învelișul deteriorat pregătind aluminiul pentru revopsire , totul într-un singur proces. EFR a fost formulat special pentru utilizarea pe suprafețe verticale având o formulă densă aderentă la substrat . ( Datorită vâscozității necesare pentru aderența la suprafețe verticale, pulverizarea EFR nu este recomandată . ) Disponibile în recipiente de 3,75 l  respectiv 19 l .
Trimite mesaj
Din Gura in Gura