Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Solutie de curatare pentru pardoselile de lemn

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Restore-X Exterior Wood Deck Cleaner(produs de curățare pentru pardoselile de lemn).

RESTORE-X Wood Deck Cleaner este perfect pentru a reda frumusețea naturală a pardoselilor dumneavoastră din lemn . Este un produs versatil, care poate fi diluat cu apă pentru a satisface cerințele dumneavoastră. Pentru suprafețe de curățat dificile utilizați produsul nediluat. ( Pentru suprafețe ușor de curățat, se diluează cu apă . )

Nu contează cât de murdară este suprafața care doriți sa o curățați , pur și simplu aplicați, așteptați și clătiți!

Acest produs este primul pas în redarea frumuseții suprafețelor de lemn exterioare nefinisate sau băițuite cu un baiț semi-transparent, deteriorate de intemperii sau cu depozite de murdărie respectiv pete. Acum este posibilă eliminarea vechilor baițuri semi-transparente care și-au pierdut aspectul inițial .

Restore-X Deck Cleaner dizolvă vechile baițuri ,eliminând urmele de albire lăsate de intemperii ,prin eliminarea celulelor de lemn deteriorate ,a mucegaiului ,a agenților poluanți care cauzează decolorarea. Lemnul își va recăpăta aspectul de nou, iar baițurile semi-transparente inestetice vor fi îndepărtate cu ușurință. Nu va mai fi necesară reacoperirea suprafeței cu vopsea sau baiț.

Restore -X Deck Cleaner este soluția pentru pardoseli de lemn, bănci ,garduri ,mobilier din lemn pentru exterior și alte suprafețe din lemn exterioare. Disponibil în recipiente de 3,75 l respectiv 19 l.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura